Hartelijk welkom

Hartelijk welkom op de website van de diaconie van de gezamenlijke Rooms-Katholieke parochies in de gemeente Utrecht. U vindt op deze website veel informatie over wat wij als kerken te bieden hebben aan iedereen die hulp zoekt. En informatie voor mensen die hulp aan medemensen wil geven.

U maakt ons heel blij als U hulp wilt aannemen. Wij vinden dat hulp geven U helpt, maar ons ook. Lees hier over onze motivatie. En lees hier welke hulp wij kunnen bieden.

U maakt ons ook heel blij als U hulp wilt geven. Zo maken we samen onze wereld beter. Daartoe zijn wij op aarde, vinden wij christenen. Lees hier waarom wij dat vinden. En hier welke hulp U kunt geven.

Er is veel nood in de wereld. Dichtbij en veraf. Maar er wordt gelukkig ook door veel mensen en organisaties hulp geboden. Wij verzamelen daarover berichten. Die kunt U elders op deze homepage lezen. Een overzicht van alle berichten vindt U hier.

Misschien wilt U bidden voor U zelf of voor anderen. Misschien wilt U een kaarsje opsteken. Dat kan via deze website. Klik hier voor bidden en hier voor kaarsje opsteken.

U kunt ons werk ook financieel steunen.

Vragen of suggesties? Mail ons hier