Scholen

Flyer

Download hier de flyer.

Er is ook een kleurplaat ( te gebruiken als spaarpot)

Download hier de kleurplaat en maak er een spaarpotje van

Help de kinderen in een sloppenwijk in Brazilië

De katholieke kerken in Utrecht organiseren in de Vastentijd een project om kinderen (en hun ouders) in een sloppenwijk in Brazilië te helpen. De huizen moeten worden gerepareerd en er moeten goede toiletten en douches komen. De wijk moet veiliger worden, dan kunnen kinderen weer zonder gevaar over straat lopen naar school. 

De mensen in de wijk gaan zelf de verbeteringen in hun huisjes doen. Het geld dat wij inzamelen is voor de bouwmaterialen. En de gemeente heeft beloofd om ook mee te helpen: ze gaan de straten verbeteren en de verlichting.

Zouden jullie mee willen helpen om de kinderen in Brazilië een beter leven te geven? Zamel geld in, bijvoorbeeld door klusjes te doen. Wij hebben een kluskaart met allemaal tips voor klusjes. En een kaart die je zelf kunt kleuren en dan kunt opvouwen om er een spaarpotje van te maken. Klik op de links

Maak het geld over op de rekening van de kerk in Vleuten en De Meern: NL79 RABO 0367 5007 87 Parochie Licht van Christus. Of scan de QR-code hieronder.

 De Vastentijd is de tijd van voorbereiding op Pasen. Die duurt 40 dagen, van 22 februari tot 8 april. Wij leven dan zelf een beetje minder luxer, we vasten een beetje. En het geld dat we over houden, gaat naar mensen die het moeilijk hebben.

Meer informatie? Kijk verder op deze website. Of neem contact op met zuster Lúcia van de parochie. Zij komt uit Brazilië en zij kent het plaatsje goed. Mail naar zuster.lucia@gmail.com