Pauluskerk houdt veiling voor Vastenactieproject

Om extra geld in het laatje van de Vastenactie te krijgen, organiseert de Pauluskerk in Tuindorp vanaf maandag 1 maart een veiling. Iedereen kan daaraan meedoen. Tot zondag 14 maart kunt u aangeven wat u te koop wilt aanbieden; dit kan van alles zijn: een lekkere zelfgebakken taart, een verzorgde maaltijd, een workshop, hulp bij de aangifte inkomstenbelasting, etc., etc. Omgekeerd kunt u ook aangeven waar u naar op zoek bent. Ook dit kan weer van alles zijn: een lekkere zelfgebakken taart, een verzorgde maaltijd, een workshop, hulp bij de aangifte inkomstenbelasting, etc., etc. In beide gevallen stuurt u een mailtje naar paulus@katholiekutrecht.nl. Vermeld daarbij uw naam en het bedrag dat u ervoor vraagt/ervoor wilt betalen.

Bieden
Vanaf maandag 15 maart kunt u bieden op de aangeboden producten/diensten en reageren op de gezochte producten/diensten. Maandag 22 maart ontvangt u een tussenstand en de veiling sluit maandag 29 maart. Daarna worden beide partijen met elkaar in contact gebracht om samen de aankoop te regelen.

Betaling
Het bedrag dat u ontvangt/betaalt, maakt u over op rek.nr. NL33 ABNA 0234 1592 27 van de Sint Martinusparochie Utrecht o.v.v. Vastenactie 2021. Wij zorgen ervoor, dat het geld wordt overgemaakt aan Vastenactie. Of klik hier voor de QR-code van het project (even op de knop “doneer” drukken).