Hulp bij praktische zaken

Ik heb schulden

U bent niet alleen

Veel mensen hebben schulden. Tien procent van alle Nederlanders heeft ernstige betalingsproblemen, 500.000 mensen staan rood, kunnen rekeningen niet betalen, hebben een creditcard-schuld.

Schulden geven stress en vaak ook depressie, ziekteverzuim, relatieproblemen. Kijk hier naar het verhaal van Danny. Mensen met een hoge opleiding hebben evenveel kans op schulden als mensen met een lagere. Vaak overkomt het je zonder dat je er erg in hebt.

Hulp vragen is sterk

Hulp vragen is niet raar, het is geen teken van zwakte. Integendeel, hulp vragen is een teken dat U goed kunt analyseren en dat U uw situatie goed inschat. Niemand is overal goed in. Iedereen heeft talenten, U ook. Maar niet iedereen heeft het talent om met geld om te gaan. Eigenlijk hebben maar weinig mensen dat talent.

Vraag meteen hulp

Vraag meteen hulp als U schulden hebt. Wacht niet tot de schulden steeds groter worden. Hoe eerder U hulp vraagt, hoe sneller de problemen zijn opgelost. En hoe makkelijker het is om de problemen op te lossen.

Schuldhulpmaatje

Gratis hulp door mensen die verstand hebben van geld en van schulden oplossen. Dat is wat Schuldhulpmaatje doet. In Utrecht wordt Schuldhulpmaatje georganiseerd door de Stichting Utrecht op orde. Katholieken en protestanten zitten in het bestuur. Klik hier voor de contactgegevens. En bel zo snel mogelijk.

Uw situatie wordt vertrouwelijk behandeld

De medewerkers van Schuldhulpmaatje hebben een geheimhoudingsplicht. Ze behandelen zaken strikt vertrouwelijk.